Açılan Şarabın Akibeti

Eğer siz de benim gibi kafanıza estiği bir anda bir şişe şarap açıp; bir ya da maksimum iki kadeh içip, kalan şarabın akıbeti için dertlenenlerdenseniz, eminim sizin de kafanıza takılmıştır bu mesele.

Meselemiz içilmeden kalan şarabın başına ne geldiği ve nasıl korunabileceği. Tüm detaylar yandaki resme bir tık mesafede!

Reklamlar

Argun Tanrıverdi hakkında

about.me/argun.tanriverdi

25/07/2012 tarihinde Şarap içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. 3 Yorum.

  1. pardon ama sorunun cevabi nerde ? ben goremedim de/

    • Argun Tanrıverdi

      Resme tıkladığınızda karşınızda 🙂 Ama haklısınız, resme tıklamanız gerektiğini söylemeyi unutmuşum. Bu yüzden teşekkürler ve hemen bu detayı yazıya ekliyorum sayenizde.

  2. cok tesekkurler

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: