Açılan Şarabın Akibeti “Şarap Dünyası”nda

Kayra Şarapları düzenli olarak Şarap Dünyası isminde bir e-dergi yayınlamakta Kayra Wine Center internet sitesinde. Aynı zamanda internet sitesi bünyesinde benim gibi hem şarapsever olup, hem de yazmaya meraklı kişiler için bir blog oluşturma platformu da sunar.

Bunlar da yetmezmiş gibi, Şarap Dünyası’nın her sayısında blog yazarlarından birinin yazısını seçip yayınlar.

Son sayısında da, bir önceki sayısında olduğu gibi, açılıp yarım kalan şaraplara ne olur, onları nasıl koruyabiliriz üzerine yaptığım araştırma sonucu yazdığım yazım: “Açılan Şarabın Akibeti” isimli yazımı yayınlanmaya layık buldular.

Siz de dergiye ve dolayısıyla yazıma ulaşmak isterseniz resme tıklayabilirsiniz!

Reklamlar

Argun Tanrıverdi hakkında

about.me/argun.tanriverdi

20/04/2012 tarihinde Şarap içinde yayınlandı ve , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: